Om oss

DÄRFÖR SKA DU ANLITA OSS!

RPV har i nuläget Sveriges bredaste erfarenhet av att arbeta inom maskinell stenläggning kopplat till stor erfarenhet av att arbeta med stora husgrunder, både för småhus och mindre industrier.

Det som kunder främst uppskattar är att vi alltid ställer upp med våra kunskaper även i planeringsskedet. Genom en nära dialog med dig som uppdragsgivare kan vi till exempel ofta bidra till att minska uppläggningskostnaden med upp till 50%! Vi tar alltså väl hand om dig, ger dig tips och råd och lotsar dig rätt bland alla typer av sten och metoder som finns.

VÅR BAKGRUND

RPV Entreprenad AB är ett gemytligt familjeföretag som grundades 1966 av Roland Pettersson, och ägs och drivs sedan 1994 av sonen Niklas Pettersson. Verksamheten dominerades till en början av motorvägsbyggen med hjälp av väghyvel och bandtraktorer. Men tekniken utvecklades och vi med den.

År 1984 introducerades första stora stenläggningen när vi fick i uppdrag att stenlägga 120 000 m2 i Västhamnen i Helsingborg. Det blev startskottet för vår verksamhet inom maskinell stenläggning, och vi har ständigt utvecklats sedan dess.